Yowis Ben : Cerdas, Ulet, Dan Kreatif

Film Yowis Ben – DISCLAIMER: Atas permintaan pemirsa, maka ulasan ini ditulis dalam bahasa Jerman; Jejere Kauman. Iya, saya membuat tulisan ini sambil njajan sempol di alun-alun sebelahnya Kauman. Ngene, Rek. Awak-awakmu sek eling, a, yok’opo rasane jatuh cinta untuk pertama kalinya jaman SMA ndisek? Nyenengi arek kodew sing dadi kembang ndek sekolah, tapi awake dhewe penampilane sakjane biasa-biasa ae? Pinter ora sepiro, ngganteng yo mek lek jare ibuk dhewe sing dodolan pecel ndek Jodipan? Yo ngono iku kiro-kiro sing dialami Bayu (Bayu Skak). Dhek’e naksir Susan (Cut Meyriska). Wes ngerti…

Read More